.

divendres, 30 de gener del 2009

La vie en rose

Ho sento, però no he pogut estar-me de robar-li aquestes fotos a l'amic Masai Xavi Novell (jutgeu vosaltres mateixos):
Ja hi ha qui diu que amb una com aquesta, s'entrena fins i tot amb tramuntana...

***

Relacionat amb això, no us perdeu aquesta col.lecció de roba, perque diguin que els italians només entenen de doping... FORZA AZZURRA

Això sense deixar de banda les màquines d'aquest any:






dijous, 29 de gener del 2009

Caisse d'Epargne a escena

Ahir es va presentar el Caisse d'Epargne, centrant-se en el que Valverde pugui fer a les clàssiques i al Tour, la recuperació de Pereiro i tot el que pugui fer el Jose Joaquin Rojas, el Quim Rodríguez, en Txente Garcia Acosta (12 Tours seguits - i com bon navarrés que és segur que hi tornarà a ser aquest estiu pujant a Arcalís i superant a l'Indurain en participacions)

Unes fotos d'equip a Austràlia...

Qui diu que les pretemporades són dures?



divendres, 23 de gener del 2009

TOUR DE SAN LUIS

A la carrera argentina, on reapareix l'Ivan Basso, narren el següent en l'etapa d'ahir:

"Salvados de milagro
Un helicóptero de la TV se desplomó cerca de la meta y no hubo víctimas. El colombiano Serpa ganó la etapa.
La cuarta etapa del Tour de San Luis tuvo un incidente que rozó la tragedia cuando un helicóptero de la TV se desplomó a tierra. Afortunadamente no hubo víctimas, pero sí un gran susto. Todo fue en el final del parcial que terminó ganando el colombiano José Serpa del equipo Diquigiovanni, mientras que el puntano Alfredo Lucero (Argentina B) se mantuvo como líder la clasificación general.La carrera fue normal en la mayor parte de la tarde hasta que llegó el final. Después de que Serpa levantara los brazos en La Carolina y los puntanos celebraran en la mismísima meta que Lucero se mantenía en lo más alto comenzó la confusión. Algunas personas comenzaron a pedir a gritos por ambulancias y las primeras especulaciones pasaban por un accidente vinculado a la caravana, pero no fue así. Después se supo que la aeronave de la cadena televisiva ESPN había dado un giro inesperado mientras volaba y había colisionado con una loma. En principio se pensó lo peor aunque la tranquilidad llegó cuando se vio que el piloto y el camarógrafo que volaban en el helicóptero biplaza no habían sufrido consecuencias mayores en el siniestro. La cosa pudo haber sido peor ya que la aeronave cayó a unos 400 metros de donde había público y a unos 100 de la meta de llegada.En cuanto a lo estrictamente deportivo, Serpa empleó para ganar un tiempo de 3h.57m.53s. y recorrer los 159 kilómetros de la etapa, sin dudas la que más cautivó a ciclistas y público por el paisaje que regaló el trayecto. El colombiano fue escoltado por el dinamarqués Breschel Matti (Saxo Bank) y el italiano Mattia Gavazzi (Diquigiovanni), a 6s.Lucero tuvo un día ideal porque el parcial finalizó en La Carolina, tierra del líder del Tour, a 1.590 metros sobre el nivel del mar y la meta más elevada de la competencia.Para hoy está prevista el recorrido más largo del Tour: serán 204,8 kilómetros entre San Francisco del Monte de Oro y Merlo. Los ciclistas partirán a las 13.30 y se espera que lleguen a la meta poco antes de las 19. Tendrá dos meta sprint y tres de montaña, de tercera, segunda y primera categoría."

dijous, 22 de gener del 2009

David Cañada es recupera d'un càncer de pell

Com passa a les curses, on la feina dels gregaris passa moltes vegades pràcticament desapercebuda, la vida reial no és menys, i notícies com aquesta queden en un segon pla:

"El ciclista aragonés David Cañada, del equipo Fuji-Servetto, se recupera de un cáncer de piel del que ya ha concluido el primer tratamiento oncológico y mantiene el deseo de regresar a la competición en su decimocuarta campaña profesional.
A Cañada se le detectó, el pasado mes de octubre, que un antiguo melanoma extirpado en 2007 había derivado en una metástasis hacia su brazo izquierdo.
El equipo me da mucha tranquilidad para recuperarme sin ninguna presión. Cañada, que realiza una vida prácticamente normal y que incluso ya ha comenzado a realizar suaves ejercicios físicos, mantiene el deseo de regresar a un pelotón internacional una vez esté recuperado, según explica David García, jefe de prensa del equipo ciclista.
El deportista aragonés ha recibido todo el apoyo de su equipo, que le ha garantizado un puesto en su plantilla de corredores o, en su defecto, en el puesto de su estructura técnica que él decida. "Estoy bastante animado y con ganas de volver a la competición si es posible. No me gustaría despedirme así del ciclismo profesional, pero ahora mismo está claro que lo más importante es recuperarme totalmente", ha explicado el corredor.
Igualmente Cañada señala que ya ha acabado la fase más agresiva del tratamiento y que físicamente se encuentra "bastante bien", por lo que las perspectivas parecen ser buenas. "El apoyo de mi equipo es fundamental y me da mucha tranquilidad para recuperarme sin ninguna presión", ha destacado."
2o MINUTOS.ES
Es un dels corredors a qui la sort mai l'ha acompanyat massa. Va debutar l'any1996 a les files de l'equipo ONCE. Aconseguint importants victòries l'any 2000 i apuntant un prometedor futur. Lamentablement una serie de lesions (als dos tendons d'aquiles, fractures a cúbit i radi, necrosis en un canyell i també un problema cardíac del que va ser intervingut). L'any 2006, i ja en las files del Saunier Duval - Prodir, Cañada trenca la seva mala sort amb una important victòria a la general de la Volta a Catalunya que el torna a l'èlit del ciclisme internacional. Però al mateix 2006 es trencava la clavícula en un descens liderant una escapada al Tour i l'any passat la ma a la Volta a Suisa)



dimecres, 21 de gener del 2009

ALERTA

El que ens faltava...
"Els boscos del voltant de Saus, Vilaür, Camallera i Vilopriu s'han convertit en un lloc perillós per a motoristes i ciclistes. Des de fa setmanes, alguns excursionistes s'han trobat amb camins plens de paranys, bàsicament filferros lligats de punta a punta dels arbres que són difícils de veure a simple vista i que estan col·locats amb la clara intenció de fer mal a ciclistes, motoristes o fins i tot vianants. A més, han trobat també una nota escrita a mà i penjada d'un arbre on es fa referència als suposats sorolls i molèsties que comporta el pas d'aquests vehicles pels boscos de la zona, i on s'anuncien més accions violentes si no es deixen de fer aquestes activitats. Un dels motoristes va posar els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra i aquests van comprovar que, efectivament, hi havia diferents paranys escampats pel bosc. Per això, ahir es van fer nous patrullatges pels boscos d'aquesta zona per buscar més paranys, però no en van trobar. També se sospita que un noi va resultar ferit en xocar contra un d'aquests cables pràcticament invisibles. Segons han explicat alguns testimonis, les primeres trampes es van detectar ara fa tres setmanes, quan un pare i el seu fill van sortir amb moto per aquesta zona i van trobar-se amb un filferro que travessava un camí, i que van esquivar per ben poc. Després que diversos caçadors i excursionistes haguessin detectat l'existència dels seus paranys, un motorista va decidir anar a localitzar les trampes. Un cop ho va haver fet, es va presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per indicar-los que havia trobat els filferros col·locats en aquestes zones boscoses.Una patrulla d'aquests agents de seguretat es va desplaçar fins al lloc dels fets i va comprovar que, efectivament, hi havia diversos paranys repartits pel bosc. De fet, un dels agents ho va poder comprovar en primera persona quan es va clavar en un peu un clau que sortia d'un tauló que estava curosament enterrat sota la terra del camí, de manera que hauria estat difícil de veure si se circulava a peu o en bicicleta. A més, els Mossos van localitzar cables a tres punts diferents, situats aproximadament a un metre i mig d'alçada. A més, en un arbre proper es van trobar, penjada, una nota amenaçant escrita a mà.
"Esteu destruint tots els camins i amb aquest soroll fins i tot els ocells han marxat. D'ara endavant, quan menys ho espereu trobareu claus i cables invisibles. Sabem tots els recorreguts que feu, us esteu carregant la naturalesa", deia el text, que acabava amb un insult.
Davant d'això, els Mossos han començat a investigar els fets i ahir es van fer diversos patrullatges pels boscos de Vilopriu, Vilaür i Saus, a la recerca de més paranys, tot i que de moment no se'n van trobar. Els excursionistes i motoristes que freqüenten la zona es mostren preocupats per si aquestes trampes provoquen algun accident, ja que podria ser greu. De moment, no saben qui pot ser l'autor o els autors de les trampes, però estan fent córrer la veu entre la població per evitar danys. També sospiten que un noi estranger va poder ser víctima d'un d'aquests paranys, que li hauria trencat el nas.
(DIARI DE GIRONA)

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Vilaür (Alt Empordà) per col·locar trampes, com fustes amb claus o cables metàl·lics lligats entre dos arbres, en camins rurals de l'Alt Empordà freqüentats per bicicletes, quads o motocicletes. Segons fonts de la policia autonòmica, a l'arrestat també se l'acusa de ser l'autor d'una nota anònima en què es denuncia el deteriorament dels camins rurals i el soroll dels vehicles que hi circulen. Els agents imputen al detingut un delicte d'amenaces condicionals i un altre de lesions.

Alonso entrena amb el Cervelo

Fernando Alonso va coincidir a Portugal amb el Cervelo de Carlos Sastre per fer un entrenament amb l'equip ciclista. Deu ser per si mai no arriva a fitxar per Ferrari:

dimarts, 20 de gener del 2009

18.01.09 Coll de Sant Genís

Freda sortideta de diumenge (2 graus creuant els sorrals...) i pujada cap el coll de Sant Genís per fer la trialera de baixada amb algun incident que altre...








Carlos Sastre -cara i creu-

Us penjo un vídeo de l'any 2.002 en el que Carlos Sastre va estar a punt de penjar la bici al morir el seu cunyat, Chaba Jiménez...

...i el de l'Alpe d'Huez al Tour de l'any passat, que no té res a veure (o potser sí, a l'haver-lo fet més fort anímicament...)

Polsaguera...

divendres, 16 de gener del 2009

BON CAP RODAT DE SETMANA

Esto es un vendedor, y no los del Corte Inglés

Juan no tenía problemas y era feliz. Un día empezó a sufrir dolores de cabeza, ligeros al principio,pero que fueron aumentando hasta llegar a ser insoportables.
Cuando su trabajo y su vida empezaron a ser afectados poreste problema, Juan se decidió a ir al médico.
El especialista lo examinó, realizó radiografías,muestras de sangre, de heces, de orina, y por fin le dijo:
-Le tengo una noticia buena y una mala.
-La buena es que puedo curarle sus dolores de cabeza.
-La mala es que para hacerlo tendré que castrarlo.
Usted sufre una rara situación en la que sus testículos oprimen la base de su columna vertebral,y eso le causa dolores de cabeza. La única manera de remediarlo es extirpar sus testículos.Juan quedó deprimido, pero sus jaquecas empeoraban y desesperado decidió someterse a la operación.
Al salir del hospital, el dolor de cabeza había desaparecido porcompleto, pero se sentía abatido y desanimado, como si le faltara una parte de sí mismo (obviamente).
-Lo que necesito es un traje nuevo- se dijo
Así que entró en la tienda y pidió un traje.
El vendedor lo observó por un momento y dijo:
-Muy bien, talla 44.
-¡Exacto! ¿Cómo lo supo?.
-Es mi trabajo -repuso el vendedor-.
Juan se probó el traje, que le quedó perfectamente.
Mientras se observaba en el espejo, el vendedor le dijo:
-¿Qué le parece una camisa nueva?
Juan respondió:
-Pues, ¿por qué no?
-Veamos, ha de ser un 34 de mangas y dieciséis de cuello..
- ¿Cómo lo supo?
-Es mi trabajo -repitió el vendedor-.
Juan se puso la camisa y mientras se veía en el espejo, el vendedor le dijo:
-¿Unos zapatos nuevos?
-Por supuesto -dijo-.
El vendedor echó un vistazo a los pies de Juan.
-Un 42
-¡Exacto! ¿Cómo lo supo?
- Es mi trabajo -respondió el vendedor-
Mientras Juan admiraba sus zapatos nuevos, el vendedor le preguntó:
-¿Qué le parece si se lleva también unos calzoncillos nuevos?
Juan por un segundo pensó en la operación que acababa de sufrir, y dijo:
-¡Buena idea!
-Debe ser calzoncillo de talla 36 -dijo el vendedorJuan se rió:
-No, se equivoca. He usado talla 34 desde los dieciocho años.
El vendedor negó con la cabeza:
-No es posible que use la 34; el calzoncillo estaría demasiado apretado, le presionaría los huevos contra la base de la columna y tendría todo el día un tremendo dolor de cabeza....

dimecres, 14 de gener del 2009

Lance

Aquest sembla que comença a fer por... i l'eina no diguem...
Va començar a Tenerife, després a Hawaii i ara ja està a Austràlia preparant el Tour Down Under de la setmana que ve:
27.5?? on TwitPicTDU2009 on TwitPicDamn those shorts are yellow. Please no helmet remarks. Going... on TwitPicWhat's with all this Ironman business... I'm ready. Actually ... on TwitPic
L'equip que l'acompanyarà a Austràlia és el següent:
Assan Bazayev, Jesús Hernández, Maxim Iglinskiy, Steve Morabito, José Luis Rubiera i Michael Schär.
Ja ha començat a tirar amb bala:
"No estic massa malament per ser un vell"
"Si participo al Tour i soc el tercer més fort darrera de Levi (Leipheimer) i Contador, llavors correré per a ells. La carretera i Johan Bruyneel decidiran aquest punt. Tots hem d'acceptar la decisió. Crec que Leipheimer ho fa i que Contador lluita amb la questió de si ha de fer-ho"
A priori el que diu té llògica, a menys que a Contador se li hagués promés mai una estructura d'equip per a ell a la carretera abans que el 7 Tours tornés...
Haurem d'esperar a l'estiu a veure que passa...

divendres, 9 de gener del 2009

La Glockner Man d'Àustria

Es tracta d'una ultra maraton de 1.025km amb 15.743 mtrs. de desnivell (pels aventurats...)
37 hores va tardar el primer l'any passat

De fet l'he trobat buscant informació del cim Glossglockner, el pic més alt d'Austria i on hi ha la Carretera Alpina més alta d'Europa (jo hi vaig estar d'statge à l'Hotel que hi ha dalt de tot intentant aprendre alemany un llunyà mes de Juliol)
La carretera que hi puja fins al mirador fou inaugurada al 1935.
És tracta d'una carretera de peatge que uneix Zell am See (regió de Salzburg) amb Heiligenblut (Carintia).

El primer tram de la carretera arriba fins el cim de l'Edelweisspitze i el segon fins la terrasa panoràmica de Franz Joseph Höhe des d'on es contempla molt proper el Grossglockner que amb els seus 3.797mtres. és la muntanya més alta d'Austria, rodejada de mites i llegendes d'alpinistes.

La regió muntanyenca que rodeja el Grossglockner forma part del Parc Nacional del Hohe Tauern , un dels més importants d'Austria i el més gros dels Alps.

La carretera, prodigi de la ingenieria, d'uns 45 km. al tramo de peatge, és una carretera que a l'hivern està tallada per la neu ja que discorre per damunt dels 2.500 m. al su punt mé alt. Es va tardar 5 anys en construir-la amb més de 3.000 obrers que treballaven de juny a octubre. Les operacions per netejar la neu després d'hivern duren tres o quatre setmanes, als anys 30 es tardaven dos messos. Segons la quantitat de precipitacions i la quantitat de neu transportada per les freqüents tempestes violentes, la capa de neu als punts alts de la carretera pot variar entre els 5 i els 20 metres. Els costos de manteniment de la carretera són molt elevats i justifiquen els 28 euros que us cobraran per pujar-hi en cotxe, gratutït si us animeu a fer-ho en bicicleta).

TEMPS DE NEU

Dia de forces nevades per a tot arreu...
No hi ha com agafar-s'ho bé:



Sempre hi han invents:

dimecres, 7 de gener del 2009

Carlos Sastre - CERVELO

Ja han presentat els maillots del nou equip suís del Sastre, Gomez Marchante, Íñigo Cuesta (39 anys), Xavi Florencio, Thor Hushov, etc... Es presenten el 18 de Gener a Portugal.

Una de Mundials

OLANO i INDURAIN - COLOMBIA 95

ELS 3 DE'N FREIRE: Verona(1999), Lisboa (2001) i Verona (2004)

Etapa Andorrana al Tour

Ara que ja hem entrat al 09, en el que el Tour entrarà a Catalunya i tornarà a Andorra, us penjo un històric de la darrera etapa a Andorra el 97 (que jovenet que era jo encara...), on el Ullrich va reventar la General a les curves del Serrat per imposar-se aquell any i donant la sorpresa...


La meva foto de l'alemany enmig de bascos, francesos, etc a les paelles d'Arcalís (no hi havien les digitals d'ara...)
Perseguit pel Pantani i el Virenque... En aquesta del desaparegut "Chaba" Jiménez, Escartín i darrera amagat hi havia l'Olano. Per l'efecte zoom per un moment vaig pensar que me'ls carregava i sortia a les notícies...
El Bjarne Riis, que havia desbancat l'any abans a l'Indurain i que ja no tenia cabell...El Mikel Zarrabeitia (un dels meus ídols d'abans), un parell d'anys més tard i també en una etapa de la Vuelta a Andorra es va tallar un dit amb els radis al tocar l'iman del comptaquilòmetres en el descens de La Comella...
El Jalabert, l'últim crack francès de veritat...
El clàssic autocar de les etapes de muntanya...

Si en voleu llegir alguna cosa més:
http://hemeroteca-paginas.lavanguardia.es/LVE01/PUB/1997/07/16/LVG19970716-031.pdf

Aquest proper estiu a veure si montem una sortideta aquell dia... De fet ja ho hem començat a moure com Déu mana i allà dalt estarem!!!

Pretemporada dels danesos del CSC

Pels qui esteu pensant en com enfocar la pretemporada, una idea:


http://www.riis-cycling.com/gallery_start.asp?gal_cat_id=114&gal_pic_id=5310

És a dir, el Frank Schleck a l'hivern fan aquesta fila:


I a l'estiu aquesta altra més coneguda:

dimarts, 6 de gener del 2009

BICING BCN

Qui diu fred?

Si en voleu veure més:
http://www.hoax-slayer.com/ice-storm-photos.shtml
(Són de l'any 2005 a tocar del llac Léman a Suïssa. La combinació de -8-12ºC amb vents de 80-100 kms./hora)

dilluns, 5 de gener del 2009

divendres, 2 de gener del 2009

Arrencant l'any a la Catalunya Nord

Ja hem començat a cremar torrons i neules... (la veritat ja n'hi havien ganes)
Unes fotos d'avui amb el cunyat "Chiapucci":


***
Ja que hi érem, avui dissabte 76 kms. més durant 3 h. 20'

***
I el diumenge 35 kms. suaus a recuperar i unes fotos amb el Canigó de fons...