.

dijous, 26 de febrer del 2009

Per Carnaval, El Tour de California

Acabat de disputar el Tour de California, que s'ha endut l'Astanà Levy Lepheimer, val a dir que també ha sigut punt de trobada de tots els frikis yankis que a l'estiu estaran fent de les seves per les carreteres dels Alps animant a Lance Armstrong un cop més:

Sense comentaris... sembla més la Sant Silvestre d'Alcobendas que qualsevol altre carrera...

dimecres, 25 de febrer del 2009

dimarts, 24 de febrer del 2009

Sant Joan de l'Erm

Aprofitant el llarg cap de setmana de Carnaval, he aprofitat per fer una visita de família al Pirineu - Déu n'hi do com estant de neu aquest any.
Entre raquetes, trineu i esquiada, una observació: la pujada a Sant Joan de l'Erm desde La Seu d'Urgell (uns 30 qms. aproximadament) amb un perfil que deixa reposar al mig, tal i com podeu intuïr en aquest perfil:

Estaria be aprofitar-ho per la sortida del cap de setmana del Tour pel Juliol. També em van parlar de La Seu-Tuixen-Josa...
Les vistes s'ho valen:

dimarts, 17 de febrer del 2009

TANCAT PER CARNAVAL

VOLANT PER L'EMPORDÀ

Us penjo un vídeo del que s'ha de sentir per allà dalt mentres altres rodem per aquí baix...

INCREïBLE

Sense paraules...

null - Watch more free videos

dilluns, 16 de febrer del 2009

Tornem després de la publicitat...



QUEBRANTAHUESOS 2009 - Col.lapse informàtic

Ens hem tornat tots boixos???? ó el ciclime és quelcom més?

COMUNICADO DE LA ORGANIZACIÓN DE LA QUEBRANTAHUESOS

Hoy lunes 16 de febrero a las 10 horas se abrían las inscripciones para obtener una plaza y poder participar en la Quebrantahuesos 2009.
La expectación despertada para participar en la prueba era muy elevada por lo que se habían previsto todos los medios técnicos aconsejados por expertos informáticos.
La realidad ha superado ampliamente las previsiones y se han roto todas las previsiones técnicas que habíamos marcado tanto la entidad de ahorro que formaliza el pago como el servidor de la empresa informática.Desde la organización queremos pedir disculpas a todos aquellos que se han visto perjudicados en su intención de realizar la inscripción, que han tenido que soportan esperas, intentos de accesos, pagos realizados sin que su inscripción fuera efectiva…. A todos ellos, nuestro agradecimiento por la fidelidad, por la confianza, y trasmitirles nuestras mas sinceras disculpas por los fallos del sistema de inscripciones.Entendemos y aceptamos el enfado de algunos, las criticas de otros, desde luego ni mucho menos hemos pretendido hacerlo para fastidiar, tampoco ha sido problema de desembolso para preparar el sistema informático, pues estaba dimensionado para accesos considerados como los máximos esperados, simplemente la realidad ha superado muy ampliamente las previsiones
Pasamos a realizar una explicación de los hechos sucedidos, no como disculpa, sino como información de la situación.
.- A las 10:06 se pone en servicio la Web y consta el primer inscrito..- Inmediatamente la pasarela de pago se bloquea, se había previsto ampliación de medios técnicos, es la pasarela donde se compran entradas para los principales conciertos, pero a pesar del aumento no han podido con la avalancha de la QH..- Ha costado un tiempo reformarla para adecuarla a las enormes necesidades existentes..- A las 10:58 nueva reapertura.- Inicio con más de 10.000 accesos simultáneos a la Web.- Se realizan Inscripciones confirmadas hasta 140 por minuto.- Estos números dan idea de la magnitud de la situación.- Nuestro servidor y el de la entidad bancaria aguantan el tirón..- Pero por momentos y debido al intenso tráfico y accesos, nos parece observar una desincronización entre ambos y hay pagos sin inscripción confirmada.- Al mismo tiempo hay varios comunicados indicando que aparecen inscritos en la TR y querían en la QH.- Por eso a las 12:10 hemos decidido parar el proceso provisionalmente, darnos una tregua, coger aire, tranquilizar la situación....comparar a lista de pagos con la de inscritos ya que podría darse el caso de que hubiesen pagado más cicloturistas de los que nosotros teníamos registrados ya que entre un paso y otro, el servidor no daba todos los datos debido a la saturación.... hacer los cambios de TR a QH y entonces saber exactamente los inscritos en cada prueba, hacer las devoluciones oportunas y saber cuantas inscripciones quedan libres.
.Como otros apuntes numéricos..- En este momento nos constan 3.517 inscritos. Tras las comprobaciones habrá que añadir algunos más..-Han sido más de 10.500 los pagos de inscripciones controlados, de los que de manera inmediata se ha procedido a la devolución a más de 6.500..- Al ritmo inicial las plazas disponibles se hubiesen agotado en 1hora y media..- En las menos de tres horas desde el inicio hasta la parada definitiva del proceso, en nuestra dirección de e-mail hemos recibido 2.200 correos.Lamentamos no poder responder a todos de manera inmediata.
UNA VEZ AJUSTADOS LOS LISTADOS DE INSCRITOS, SERÁN PUBLICADOS EN LA WEB…GRACIAS POR VUESTRA RESPUESTA MASIVA, GRACIAS POR CONCEDERNOS UN NUEVO MARGEN DE CONFIANZA, DISCULPAD LAS MOLESTIAS
EL LUNES 23 A LAS 10:00 REINICIAREMOS EL PROCESO DE INSCRIPCIONES.

Sant Pere de Rodes


Déu n'hi do la processó de ciclistes (veterans, joves, dones, panxuts, clubs, etc) en stage vinguts de tota França que ens trobàvem ahir pujant des de Vilajuïga cap a Sant Pere de Rodes. Aprofiten les vacances escolars del Febrer per passar uns dies per les nostres contrades i així aprofitar el temps que per allà dalt no tenen. Amb els qui vaig poder rodar una estona es desfeien en elogis i no paraven de dir-nos la sort que tenim... i és que per molt que ho sabem, sempre ens agrada que ens ho recordin de tant en tant per no oblidar-ho.
No me'n puc estar de penjar-vos algunes fotos fent país:




MASSI ZC CARBON ELITE

Una cosa és veure-la a les revistes i una altre ben diferent poder "tocar-la", ja no us dic que es deu sentir quant tens 3.000 €uros i no saps on gastar-los.


Dissabte passat a Bicis a Punt n'hi havia una que esperava al seu nou amo que la passés a recollir i no cal que us digui res mes: Quins collons, tú!!!

CUADRO MTB ZC-CARBON PRO 18"
CAMBIO XTR RDM971SGS
DESVIADOR XT KFDM771L6 DUAL DOWN 34,9
MANDOS XT SLM770PA
FRENO DIS.DEL.SIN ROTOR AM5751AFURX080
FRENO DIS.TRS.SIN ROTOR AM5751ARURX140
DISCO SUELTO XT 6 STD KSMRT75S 160 MM
PLATOS/BIELAS 175 FCM542E422XS SILVER
PIÑON CASSETTE 9V. 11-32 CSHG509132
CADENA CNHG53110
DIRECCION CM-707 MTB SEMI INTE.BOLAS OEM
SILLIN CM PRORACE BLANCO/NEGRO OEM
MANILLAR CM-709 CARBON SKIN RECTO OVER
POTENCIA CM-515 CARBON X-LITE OVER 110MM
CUB.26X2.00 AS PYTHON ORIGINAL NEGRA
CAMARA MASSI 26X2.125 SUPERLIGHT V.BICI
PEDALES SHIMANO APDM505 NEGROS
EMPUÑADURAS(JG)MASSI COMP.BLANCO/NEGRO
SEPARADOR DIRECCION 30MM 1-1/8" AERO NEG
HORQ.MENJA 100 W/REMOTE STD WHITE OEM
RUEDAS(J) FULCRUM RED METAL 5 DISC 6 STD

La temporada promet...

Si l'any passat va anar sobre rodes pel que fa al pilot nacional (Contador, Sastre, Sanchez, Valverde...) a nivell de títols i resultats que serà difícil d'igualar o fins i tot d'acostar-s'hi, doncs el 2009 no sembla que comenci malament del tot:

-El mallorquí Toni Colom (Katusha) es va adjudicar el triomf final a la XVIII Challenge Illes Balears,

-Luis Leon Sanchez (Caisse) s'emporta el Tour del Mediterrani,

-Xavier Tondo (Andalucia Caja Sur), el pròleg de la Volta a Andalusia,

-Francisco Mancebo (Rock & Racing) lidera el Tour de California -on Lance Armstrong es deixava només 4 seg. amb Cancellara al pròleg,


-sense oblidar-nos d'altres primeres bones sensacions (Xavi Florencio, J.I.Gutiérrez, )... tot a punt de començar les clàssiques del Nord on esperem a gent com el Flecha per fer de les seves un any més.

dimecres, 11 de febrer del 2009

Comença el ball

Doncs ja hi tornem a ser... Ni ha començat la temporada com aquell que diu i ja hi som pel tros:

El Valverde, convocat el proper dilluns a declarar per l'Operació Puerto pel Comitè Olímpic Italià. Un control realitzat pel CONI a l'etapa nº 16 del Tour de 2008 a Prato Nevoso ha establert una correlació entre l'ADN del ciclista i una de les famoses bosses incautades, concretament la 18, a l'estudi del Dr. Fuentes dins "l'Operación Puerto'.
El CONI està convençut que "Valve-Piti" (el nom de la bossa) és, sens dubte, Alejandro Valverde.
El Tribunal de la Comissió Nacional Antidopatge ha activat automàticament el cas i ha demanat la presentació d'informes a la UCI i l'Agencia Mundial Antidopatge. A Valverde li podrien caure dos anys de suspensió.
De no ser així, tornaria a ser l'enèssima vegada que el corredor murcià queda en entredit i ja li va quedant una fama que difícilment es podrà treure dintre el pilot professional.

Esperem que no hagi de passar aviat a engrossar les files del Rock & Racing

dilluns, 9 de febrer del 2009

Primeres pedalades al Calendari

Han començat les primeres pedalades profesionals de la temporada. Es tracta d'anar acumulant quilòmetres amb la ment posada a les fites de la temporada. Dels equips més coneguts: el Caisse, Euskaltel, Rabobank i Quick-Step, la resta de grossos (Astana, Cervelo, ...) se n'aniran cap a la Volta a California d'aquí a uns dies.

El Samuel Sanchez ja s'ha postulat en unes declaracions per la Vuelta a Espanya... Pel que fa a aquest parell, haurem d'esperar fins al Tour per veure si la toquen aquest any...
Mentrestant, l'amic Lance va fent de les seves:
Ben from Trek, Johan, Steve Hed, and I in the tunnel. on TwitPic
CALENDARI UCI 2009

20-25.01 Tour Down Under AUS
08-15.03 Paris - Nice FRA
11-17.03 Tirreno-Adriatico ITA
21.03 Milano-Sanremo ITA
05.04 Tour des Flandres BEL
06-11.04 Vuelta Ciclista al Pais Vasco ESP
08.04 Gent - Wevelgem BEL
12.04 Paris - Roubaix FRA
19.04 Amstel Gold Race NED
22.04 La Flèche Wallonne BEL
26.04 Liège - Bastogne - Liège BEL
28.04-03.05 Tour de Romandie SUI
09-31.05 Giro d'Italia ITA
18-24.05 Volta Ciclista a Catalunya ESP
07-14.06 Critérium du Dauphiné Libéré FRA
13-21.06 Tour de Suisse SUI
04-26.07 Tour de France FRA
01.08 Clasica Ciclista San Sebastian ESP
02-08.08 Tour de Pologne POL
16.08 Vattenfall Cyclassics GER
18-25.08 Eneco Tour
23.08 GP Ouest France - Plouay FRA
29.08-20.09 Vuelta a España ESP
17.10 Giro di Lombardia ITA

divendres, 6 de febrer del 2009

Tour de Qatar

Tom Boonen s'endú la seva 1ª General de la temporada i el nou equip Cérvelo pràcticament tota la resta al colocar a 5 corredors entre els 6 primers, incloent el Xavi Florencio a 28'' del Belga.

CHALLENGE MALLORCA / XACOBEO GALICIA

Del 8 al 12 comença la temporada a Mallorca amb la disputa de la Challenge. Una de les novetats serà veure al triatleta Ivan Raña amb l'equip gallec. S'haurà de veure com li va l'estrena a la nova disciplina; Al Cadel Evans quant va fer el salt des de MTB tampoc en donava ningú res i ja va de Diva (Cliqueu aquí).

Deixo alguna foto, de la pretemporada "humida" del Xacobeo a terres gallegues:

09/02/09
Doncs, no va començar massa bé el Raña, ja que va acabar el seu debut amb una luxació de clavícula, que el farà parar 2 setmanes.

dimecres, 4 de febrer del 2009

Entrenament Intensiu

A veure si fitxeu a una "iaia" com aquesta perque us ajudi a preparar l'Aixafaossos, que no hi enteneu una m.:

Una de l'any 1947

No us fareu un fart de riure, però val la pena perdre un moment amb el Jacques Tati i veure com ja feien "rodillo" fins i tot els carters (ja em direu):

diumenge, 1 de febrer del 2009

Cap de setmana plujòs, fredot, mandrot...

Un altre cap de setmana marcat per la pluja i per la mandra, de fet últimament s'entrena més a gust al migdia entre setmana...