.

dimarts, 31 de març del 2009

Col de la Quiline

Als qui per Setmana Santa aquest any no teniu pensat viatjar ni a Nova York, ni a Eurodisney amb els nens, ni a les processons de Sevilla... us vull temptar a anar a fer el Col de la Quiline (Axat a l'Aude francès) el Divendres 10 d'Abril (sortida cotxe Roses 6.00h.):
Es tracta d'un coll de 48 qms. pero amb només 1.300 mtres. de desnivell (2,6% mitjana)






L'inici és el mateix que sol fer el Tour alguna vegada abans de pujar cap al Col de Pailhères direccio Ax-Les-Thermes i Plateau de Beille; en aquest cas girarem cap a les pistes de Formigueres i Les Angles havent passat per les gorges de Saint Jacques...
A qui us interessi, feu saber al Club Ciclista Roses

dimarts, 24 de març del 2009

Temps de Marxes

Comença el bon temps i amb ell les marxes, pedalades i sortides...
Per anar fent boca, un record de la Ratpenat passada, en la que ja hem començant a treballar per tenir-la llesta el 28 de Juny proper.
Abans però la IV Marxa BTT de Roses del 19 d'Abril.
BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

dilluns, 23 de març del 2009

LANCE K.O.

El que no li havia passat mai (ara em ve al cap la passejada pel camp quant va caure el Beloki)-almenys que jo recordi..., avui a la 1ª etapa de la Castella i Lleó va i cau (al final fins i tot serà mortal com tots...)
Ja han confirmat que té fracturada la clavícula dreta i serà baixa 1 mes, retrasant així la normal preparació per la seva tornada al Tour.

http://www.rtve.es/deportes/20090323/armstrong-dice-adios-por-una-caida/252063.shtml

De tota forma, coincidireu amb mi que la carretereta se les prometia ja que té més de pista de la Via de la Plata (no, Gerard?) que d'una pro com Déu mana...

dijous, 19 de març del 2009

Titan Desert 2009

A 1 mes vista de la Titan 2009, penjo el vídeo de l'any passat de l'amic Ramon que m'acaba d'enviar (No és tant mediàtic com l'Andrés Jiménez però me l'aprecio més...)


Sort i ja ens explicaràs!!
Amb l'empatx de neu que portes a les cames aquest any no t'emportis els esquís a la motxila, ehh!?!?!)
Per cert, el 19 d'Abril tenim una Marxa muntada per si vols venir a rodar-te... sense oblidar la Ratpenat que aquest any farem "oficial" (just ahir a la nit vàrem fer reunió per parlar-ne) i on no cal dir que t'hi esperem.
***
Això és el que es trobaran...
http://www.titandesert.com/es/news_interior.php?id=55

dijous, 12 de març del 2009

CLUB CICLISTA ROSES

Des d'aquí us vull donar a conèixer la creació des de fa uns dies del Club Ciclista Roses, que no és més que la continuació/recuperació de la branca ciclista del Club d'Esports Roses que des de ja fa molts anys ha anat passejant el maillot per les carreteres d'arreu.
La nova seu social la trobareu a la botiga BICIS A PUNT de l'Avgda. Gran Via Pau Casals.
Comencen unint esforços, sortides i afició compartida.
La secció carretera ha començat preparant amb força la propera Quebrantahuesos, on aquest any hi participaran 10 socis. Surten regularment en grup cada diumenge al matí des de la rotonda de l'estació d'autocars, acumulant quilòmetres (Banyoles, La Salut, Camallera, Sant Pere de Rodes, ...) són algunes de les seves sortides. També entre setmana en podeu trobar algun rodant per l'Empordà...
Pel que fa a la secció BTT ("els putos bikers de m..."-de bon rotllo), surten cada diumenge des de la seu social a les 8h. fent sortides (Cap de Creus, Albera, ...) per diferents recorreguts.
El primer objectiu de la temporada serà l'organització de la IV Marxa BTT Roses el proper 19 d'Abril en la qual us hi esperem a tots i de la que podreu trobar més informació al nou blog: