.

dimecres, 18 de novembre del 2009

Un tomb pel Montseny...

Enmig de l'estiuet de Sant Martí, ens vàrem escapar a Sant Celoni per pujar fins a la Font de Ca'l Guardià i acabar fent un dinaret a la Masia de l'Aleix a Mosqueroles.




diumenge, 8 de novembre del 2009

L'avi Peixa de Sant Celoni

COLL DE BRACONS / PUIGSACALM / VALL DE'N BAS

Dissabte tot i les males previsions del temps tocava un dels llocs més captivadors de la província de Girona: la Vall de'n Bas; en concret una caminada de Coll de Bracons al Puigsacalm. El camí pel mig de la fageda en plena tardor no té pèrdua, amb un gruix de fulles caigudes que no deixaven veure el corriol. Finalment, la pluja ens ha fet deixar-ho a la meitat i vàrem aprofitar la tarda per visitar Joanetes, Puig Pardines i fer una visita a l'agrobotiga de la cooperativa de la Vall de'n Bas per carregar la despensa.Queda pendent un altre dia, en que aprofitarem per fer alguna nit d'stage a Puig Pardines i descobrir més racons de la Vall.
Em queda a la ment el que l'Aïda cada vegada disfruta més en aquestes sortides i en les pendents de Bracons pel proper Terra de Remences.
***
Diumenge, 100 qms. de carretera amb la grupeta cap a Agullana i voltants... això que és temporada baixa, però sembla que la Quebranta de l'any que ve no quedi tant lluny.