.

dimarts, 26 de març del 2013

Etapa reina de la Volta 2013 amb Cofidis

No hi han paraules per poder agraïr la invitació per part de Cofidis, ni totes les atencions dispensades per part de la Núria del seu equip de Marqueting. Tampoc em voldria oblidar de l'organització de la Volta encapçalada per un omnipresent Rubén Peris per tal de poder veure tota la seva etapa reina (Llanars-Port Ainé) al seient del cotxe del jutge principal de carrera. En total, 217 km 4.600 metres de desnivell+ que ens varen passar volant, veient aquests monstres pujar i baixar ports, perque no va ser un altra cosa durant les més de sis hores que va durar l'etapa.

 
El Perfil de l'etapa, digne d'un Tour de França, tal i com ens van comentar el Dani Navarro i Luis Angel Maté, mentre es canviaven al seu autocar, massa aviat per tanta etapa.
La Look 695, sense comentaris


Vàrem tenir l'oportunitat de conversar amb Luis Angel Maté i Dani Navarro, moments abans de la cursa a l'interior de l'autocar de l'equip

 Sortida desde Llanars, encapçalant Movistar que portaven al líder Valverde
Fins al Coll de la Menrolla, després de Gombrén i amb continus atacs no es forma l'escapada de 23 corredors...

Comença el trànsit dels cotxes de directors d'equip, en tot moment control.lats pel jutge Jose Miguel Aranzábal des del nostre vehicle. Arribem a Guardiola de Berguedà, abans de travessar el Cadí

El pas a peus del Pedraforca nevat, camí de Josa de Cadí, senzillament espectacular

Després de la caiguda de Valverde baixant a La Seu d'Urgell, el pas pel Parc del Segre, serveix per replantejar l'etapa...
L'avituallament sortint de La Seu, també l'aprofitem nosaltres per fer l'entrepà. Astarloza se'ns acosta i deixa anar un: -"Estan buenos los bocatas?"  y el xofer Toni (val a dir que un crack al volant) amb confiança li deixa anar: -"mejor que las tabletas..."


Ryder Hesjedal, el més lluitador de tota l'etapa. Quin motor té!! Digne guanyador del Giro l'any passat, segur que aquest any torna a sumar. Quan s'enfilava, era ell qui va tenir encesa l'escapada, servint perque al final el seu company Dan Martin s'emportés l'etapa.



Nicolas Roche, atacaria al coll de Cantó, per treure'ls 50 segons a la baixada. Un bon fixatge pel Contador al Tour, sens dubte.


Descens del Cantó, Hesjedal a cua recuperant forces, després de l'esforç en tot el Cantó. Per davant Roche escapat
L'escapada final pujant Port Ainé, en la que se li va deixar tot el pes al Garmin, finalment el més fort. 
Finalment, queden Martin i Herrada

Daniel Martin, ja tot sol encarant els últims quilòmetres

Vídeo dels últims metres de l'arribada


El cotxe del jutge principal, Jose Miguel Aranzábal i el seu conductor Toni Llebot (un crack al volant), als quals també agraïm la seva professionalitat i explicacions en tot moment.

Guanyador i organitzador, gràcies a tots dos per l'espectacle que ens heu donat
Bianchi Oltre de Bianchi, una altra joia
Hesjedal, el millor de l'etapa sens dubte. Preparant Giro ó Tour? es va despenjar al principi de l'últim port amb la feina feta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai quins retratuuuuus!!!
GP

sicsu71 ha dit...

Brother!!
A la GP-Transpyr només faltarà la neu al Pedraforca!!
Volta la feixa..