.

dimecres, 31 de desembre del 2008

FELIÇ 2009

S'acaba l'any i els acabo amb uns modestos 3.600 qms. de bici... que ja són més dels que havia fet qualsevol any enrera...
Pel que ve podria caure en la tentació de demanar-ne fer-ne algun més, però tal i com estant les coses prefereixo que l'Any Nou ens porti a tots un cabàs de més Humanitat, Salut i Alegria per a tots!!!


dilluns, 29 de desembre del 2008

Llevantades

Déu n 'hi do les llevantades que hem tingut aquests dies (no cal dir que fins avui dimarts no s'ha pogut ni tocar la bici...). Alguns detalls:






De tota forma, on s'emporten la palma és a Cadaqués, on després de Sant Esteve es varen llevar amb aquesta fila:


Sí, sí, el camió de bombers enfonsat enmig de territori Ratpenat...

...i una barca varada a la platja com si de les Ries Baixes es tractés...



Amb aquest panorama, una foto esperant millors pronòstics, de la Pujada al Canigó d'aquest any.

dijous, 25 de desembre del 2008

dilluns, 22 de desembre del 2008

Grand Valira, spònsor de l'equip andorrà

Es van coneixent més dades del proper equip andorrà:

"La creació d’un equip català de ciclisme professional que Melcior Mauri va voler impulsar des de la seva condició de director de la secció ciclista al FC Barcelona –condemnada arran de les primeres convulsions a la junta de Joan Laporta– continua progressant. Quan semblava que el projecte que es gestava des de l’empresa ECP Continental Pro –del que l’exciclista osonenc n’és un dels tres fundadors– estava en un punt mort, aquesta ha trobat la seva viabilitat a Andorra i es preparen per sortir a la carretera l’any vinent.

L’equip, que tindrà en Grandvalira un dels seus patrocinadors, serà de la categoria continental, la tercera divisió del ciclisme. La receptivitat del govern andorrà cap al projecte, i el fet que cada federació estatal estableixi una pròpia normativa per a la inscripció dels equips, ha fet que l’opció del Principat sigui “més viable per a un pressupost més reduït”, segons Mauri, que serà el director tècnic de l’equip mentre que delegarà en Domènec Carbonell la direcció esportiva.

L’equip es vincularà federativament a través de l’Sprint Club Andorra mentre que ECP Continental Pro en mantindrà la gestió i els contractes d’entre 11 i 12 corredors. La intenció del govern andorrà seria la d’incloure algun ciclista d’aquest país, però en funció del seu nivell també es podrien vehicular cap a l’equip Sub-23 que té l’empresa i que continuarà competint sota llicència catalana.

Un dels caps de files de l’equip serà el corredor de l’Estany Jaume Rovira, juntament amb el que aquest any ha estat company seu al desaparegut Extremadura Carles Torrent, i a falta que l’especialista en pista Sergi Escobar es decideixi sobre les diferents ofertes que té. Més de la meitat de components, però, seran neoprofessionals, la majoria procedents de l’equip amateur d’ECP.

L’aspecte esportiu encara està una mica verd i el calendari de proves està per decidir. A nivell estatal “es vol intentar tenir els mateixos drets” que l’Orbea o el Burgos, segons Rovira, però també volen sortir a França, Itàlia i Portugal."

"Ángel Vallejo correrá la próxima temporada en el equipo Andorra Grand Valira, una nueva formación creada de la mano del ex corredor Melchor Mauri y Doménec Carbonell, que saldrá en la categoría continental, con el apoyo del gobierno y empresas del principado andorrano.
El corredor de Mijares viajó el miércoles a Andorra para firmar el contrato de un año con este nuevo proyecto ideado por Mauri, que fue responsable de la sección de ciclismo del FC Barcelona y tras su desaparición dirigió el equipo elite y sub-23 del Aluminios Sant Jordi, hasta que se ha embarcado en esta aventura, que ha tenido que ser en Andorra donde tiene un menor coste salir en la categoría continental, para la que ya han presentado los documentos y avales requeridos por la UCI (Unión Ciclista Internacional).
Hasta el momento, el Andorra Grand Valira cuenta con once corredores con contrato como son Carlos Torrent, Jaime Rovira (ambos procedentes del Extremadura), Raúl García de Mateos (Súper Froiz) y los debutantes en profesionales Egoitz García (Seguros Bilbao), Francisco Javier Carrasco (Sanse Spiuk), Vicente García de Mateos, Eduardo Prades, Aitor Aznar, Arnau Méndez y David de la Cruz, estos del Aluminios Sant Jordi. Además se está a la espera de negociar la incorporación del pistard Sergi Escobar.

ÁNGEL VALLEJO: Después de la desaparición del Relax Fuenlabrada del profesionalismo a finales del año pasado, Ángel Vallejo tuvo que recalar de nuevo en el campo amateur con el Supermercados Froiz, con el que ganó la Vuelta a Ávila, tras la cual fue fichado por el cuadro portugués del Centro de Ciclismo de Loule, con el que corrió la segunda parte de la temporada. Para la próxima temporada, el corredor de Mijares manejaba cuatro opciones, dos de ellas en Portugal, pero finalmente ha decidido embarcarse en este nuevo proyecto de Melchor Mauri. Vallejo comenta que «los contactos se iniciaron en el mes de julio cuando me comentaron que la intención de Mauri a través de mi compañero en el Froiz Raúl García de Mateos. El proyecto se fue asentando y como otras puertas se me fueron cerrando he optado por este destino, por lo que estoy contento y espero realizar un buen año. Como el equipo está federado en Andorra habrá que ponerse en contacto con la Real Federación Española de Ciclismo para que nos faciliten participar en las carreras en España, que junto con pruebas en Francia y Portugal compondrán nuestro calendario».
• Nombre: Ángel Vallejo Domínguez.
• Fecha de nacimiento: 1-4-1981.
• Altura: 1,71 metros.
• Peso: 58 kilos.
• Trayectoria: Iberdrola (infantil), Carhesan (cadete), Nissan Ávila (júnior), Alcosto Fuenlabrada (elite y sub-23, cinco años), Relax Fuenlabrada (profesional, tres años, de 2005 a 2007), Supermercados Froiz (elite y sub-23, media temporada 2008, ganando la Vuelta a Ávila) y Centro de Ciclismo Loule (media temporada 2008).

Vídeos d'estrangers a territori Ratpenat

Holandesos...

Belgues...

Descens

Ahir diumenge, bona ruta amb el Mike de cicerone fins a Port de la Selva, acabant per la trialera del coll de Sant Genís que es trova pujant per Selva de Mar.
A veure si algun dia podem fer algun vídeo semblant:

No us ha tocat la grossa?

No volia dir aquesta grossa, és clar!!!

divendres, 19 de desembre del 2008

INAUGURACIÓ BICIS A PUNT

Doncs queda oficialment inaugurat, sí senyor!!
Per un dia ens vàrem treure tots el casc i les cales i vàrem tenir temps de veure una botiga amb cara i ulls, acompanyat d'un bon aperitiu (les empanades i les truites les podríeu posar cada diumenge al migdia tornant de fer la volta, no? Quim, Mike i David?)
Ara seriosament, que tingueu molta sort i ens pugueu fer uns bons descomptes, què collons!!

dimecres, 17 de desembre del 2008

Mur de Gramont i Koppenberg




Dedicat al Mario, je, je!! - ja veuràs com la cadera no serà res!!





VUELTA 2009 PRESENTADA

Agencias - 17/12/2008 12:49
La Vuelta a España'09 ha presentado hoy como principal novedad la salida por segunda vez en su historia de un país extranjero, ya que será en el circuito de Assen, en Holanda, donde se pondrá en marcha el pelotón el 29 de agosto, para finalizar en Madrid el 20 se septiembre después de afrontar cinco finales en alto, todos ellos entre Alicante y Andalucía, y tres etapas contrarreloj, en un recorrido montañoso que busca el espectáculo.
El recorrido, que evita en esta ocasión su paso por los puertos asturianos y pirenaicos, se resume en cinco finales en alto, 10 etapas llanas, 8 de media y alta montaña y tres contrarreloj que suman 60,5 kilómetros. Las 21 etapas de la Vuelta ofrecen escenarios para el espectáculo y claras ventajas para los escaladores.
Salida desde el extranjero
La Vuelta ha elegido Assen, la 'catedral' del motociclismo para su estreno, un circuito que será el escenario del prólogo contrarreloj de 4,5 kilómetros que elegirá al primer líder, un lugar donde ningún piloto logró más victorias que el español Angel Nieto. Tras dos jornadas más por las llanuras holandesas, la carrera desembocará en Lieja (Bélgica), que se convertirá en la primera ciudad escenario de Vuelta, Giro y Tour.
Tras la aventura europea la Vuelta regresará a sus dominios el 2 de septiembre en su primera jornada de descanso. Las etapas entre Tarragona y Vinarós y con salida y llegada en Xátiva darán paso a la primera cronometrada en Valencia (30 kms), donde la general empezará a perfilarse en vísperas de dos etapas con final en alto.
En la octava etapa, montaña
El primero de ellos llegará en la octava etapa, entre Alzira y el Alto de Aitana, donde la carrera llega por tercera vez, una especie de Mont Ventoux francés con pendientes máximas del 13 por ciento. Al día siguiente la segunda ración seria de montaña con Xorret de Catì como escenario, la cima 'Jimenez', ya que allí ganaron el inolvidable Chaba y Eladio Jiménez en dos ocasiones. Las rampas del puerto alicantino (11% de media) pueden hacer mucho daño en el pelotón, sobre todo teniendo en cuenta que la jornada tiene un total de 7 puertos.
Dos jornadas en Murcia darán paso a la segunda jornada de descanso, el cual debe ser aprovechado ante las tres jornadas decisivas de montaña en Andalucía. La 12a etapa llega al inédito final en el Alto de Velefique, con 11 kms muy exigentes. La 13a llega a Sierra Nevada, lugar mágico en la Vuelta, donde algunos, como Valverde, han perdido la carrera. La cima granadina nunca defrauda. Y la 14a jornada llega a La Pandera, con un ascenso desde Los Villares de 23 kms.
La carrera debe llegar con los favoritos muy claros a la cima jiennense. La Vuelta pasará la transición en las etapas llanas con final en Córdoba, Puertollano y Talavera para dar paso a la media montaña de Ávila y Madrid. El último sábado, 19 de septiembre, la foto final del podio quedará definida en la contrarreloj de Toledo, de 26 kilómetros. La fiesta final tendrá lugar en Madrid, como manda la tradición.
El ciclista español Alberto Contador, vencedor del Giro de Italia y la Vuelta ciclista a España en 2008, ha asegurado hoy en la presentación de la edición 2009 de la prueba española que le gusta, si bien el resultado "dependerá un poco de las fuerzas que tengas en las piernas la segunda semana". "Es un recorrido muy bonito y hay muchos puertos que serán muy duros y eso puede marcar mucho", explicó del trazado de la Vuelta 2009 Alberto Contador, quien reconoció: "las contrarreloj que hay me van bien, pues no son muy largas y eso ya hace que te ilusione la Vuelta y te anime a correrla".
Contador explicó al ser preguntado sobre la primera semana que será "bastante complicada porque la primera contrarreloj no tiene misterio pero es vistosa por un circuito como el de motociclismo de Assen, y luego será muy complicada la cuarta etapa de Lieja, que es durísima, pues va a ser por la misma zona de la clásica belga, y ese día puede haber diferencias". De esa primera semana de competición también explicó Alberto Contador que "la contrarreloj de Valencia hará esa semana bastante crucial para el desarrollo de la carrera".

SUBASTA MAILLOT CARLOS SASTRE

Carlos Sastre subasta per fins benèfics el maillot groc del podi de París, si hi ha algú que no li agradi el maillot ratpenat i no té clar que vol que li cagui el tió, aquí esteu a temps:

dimarts, 16 de desembre del 2008

Presentació Volta a Espanya'09

"Unipublic hará público mañana, a partir de las 12.00 horas, el recorrido de la 64 edición de la Vuelta ciclista a España, que arrancará el 29 de agosto en el histórico circuito de motocilismo de Assen (Holanda) y concluirá el 20 de septiembre de 2009 con una etapa en línea por las calles de Madrid.
Los organizadores de la ronda española han cambiado su tradicional escenario, el recinto Ferial de IFEMA de Madrid, y desvelarán el trazado de la Vuelta de 2009 en un programa en directo por La 2 de TVE, en el se analizarán los aspectos deportivos, técnicos y geográficos.
En dicho programa de TVE intervendrán el secretario de Estado para el Deporte, Jaime Lissavetzky, el director de la Vuelta a España, Javier Guillén y los ciclistas Alberto Contador, último ganador de la ronda nacional, el vencedor del Tour de 2008, Carlos Sastre, Samuel Sánchez, oro en los Juegos de Pekín 2008, y Alejandro Valverde.
Según pudo saber Europa Press, la Vuelta de 2009 comenzará con tres etapas en Holanda, la cuarta se disputará en Lieja, meta de la clásica más prestigiosa del calendario junto a la Milán-San Remo, y el pelotón, que no ascenderá este próximo año los puertos de Asturias ni Pirineos, disfrutará de una jornada de descanso antes de entrar a España por Catalunya."

Resumint, l'any que ve Tour i Vuelta passen per aquí...

TOUR DOWN UNDER al Gener

Pereiro y Lance Armstrong se verán las caras en Australia
Óscar Pereiro, de Caisse d'Epargne, vencedor del Tour 2006, ha confirmado su participación en el Tour Down Under, prueba que inaugurará el calendario del 18 al 25 de enero, por lo que coincidirá con el estadounidense Lance Armstrong, que debutará tras tres años retirado. La presencia de Pereiro y Armstrong será el gran aliciente en la prueba que se disputa en la región australiana de Adelaida, y por primera vez el Tour Down Under juntará entre sus participantes a dos vencedores del Tour de Francia. El equipo del Caisse D'Epargne alineará en Australia a Óscar Pereiro, Luis León Sánchez, José Joaquín Rojas, Pablo Lastras, Imanol Erviti, Nicolas Portal y Mathieu Drujon. 
EUROPA PRESS
SYDNEY (AUSTRALIA).- El ciclista estadounidense Lance Arsmtrong se enfrentará al que fue durante muchos años su compañero de equipo en el US Postal, su compatriota George Hincapie, en el Tour Down Under, que se disputará en enero en Adelaida (Australia).
El siete veces campeón del Tour de Francia regresará a la competición, después de tres años retirado, en la prueba australiana y precisamente uno de los rivales que tendrá en la lucha por la victoria será Hincapie, fiel escudero en sus siete triunfos en la ronda gala, y corredor que, según indicaron los organizadores de la carrera, tomará la salida como miembro del equipo Columbia.
"El Columbia está configurando un equipo muy fuerte para luchar por el Tour Down Under. La inclusión de un corredor con tanta experiencia como Hincapie, un sólido y fiable competidor, añadirá espectáculo", indicó el director del equipo, Mike Turtur, en un comunicado.
Además, Turtur añadió que será "la primera vez" que Hincapie y Armstrong compitan "uno contra otro en diferentes equipos". El que también correrá la prueba 'aussie' en el Columbia es el ganador de la pasada edición del Tour Down Under, el alemán Andre Greipel, que tratará de defender su título.
http://www.tourdownunder.com.au/2009/

dilluns, 15 de desembre del 2008

Passo di Gavia 1988

Que tenim fred i no podem entrenar tant com voldríem?
Doncs mireu-vos aquestes postals del 5 de Juny del 88 al Giro d'Italia...

El que va coronar primer a dalt, va perdre 45 minuts a l'arrivada.
En Perico encara feia el màster de periodisme...



I un petit vídeo:


A que ja no teniu tanta fred??
Es veu que aquí encara anaven amb brou calent en comptes de l'Isostar i l'EPO.
***
En voleu més?
Mireu al final d'aquest vídeo


LASER MIOPIA i CICLISME

A veure si algú dels qui ja comenceu ha llegir-nos sap aconsellar-me pel que fa a la recuperació de la cirurgia làser per miopia pel que fa a tornar a agafar la bicicleta.
M'ho acabo de fer divendres passat i voldria saber si algú s'ho ha fet quant temps vareu tardar en tornar a pujar a la bicicleta.
Ja se que no hi ha el mateix risc fent muntanya (risc de caigudes, branques, etc...) que carretera... però si el tema de vent, pols, nova visió, llagrimal, etc...
Fins ara m'he trobat de tot: hi ha qui ha tardat 2 messos, altres que a la setmana...
Ja m'imagino que amb les ulleres sempre però si algú ja hi ha passat... espero els vostres comentaris.

De moment ja he trobat aquest post:

PERIGORD (França)

Amb el mal temps que fot i, sobrat d'hores sense poder sortir a rodar... és moment per anar preparant possibles sortidetes quant vingui bonança. Avui toca aquesta regió de França -a 5 hores de La Jonquera- i bressol del foie... http://www.arueda.com/cicloturismo/reportajes/el-perigord-negro-destino-ciclista-ideal.html

BICIS A PUNT

El que era un secret a veus des de fa temps, ja és una realitat:
En Quim, David i Mike obren una botiga/taller de bicicletes a Roses, concretament a la Gran Via Pau Casals, 91.
El proper dijous 18 de desembre inauguren i el millor que els podem desitjar és molta sort, que segur que entre tots els hi aportarem.
Ja us penjaré les fotos un dia d'aquests, però el que si sabem és que comptaran amb les marques següents:
GIANT
SPIUK
SPORTFUL
EASSUN

Ja tenim un nou lloc per anar a gastar els calers, je, je, je!!!

La lluna més a prop que mai...

L'acabem de cagar i grossa ratpenats!!! :



No em direu que no era per organitzar la 1ª RATPENAT d'hivern, òstia tú!!!

Ara resulta que haurem d'esperar vuit anys per tornar-hi (jo ja m'hauré passat al parxís o al dominó...)


Això sí, ens hagués fet una fred de collons, però i què?

No us enganyo si us dic que quant vaig veure la lluna al llevar-me aquell dia, em varen sortir les ales una altra vegada...


Resumint...

l'any que ve la montem d'hivern... de fet no la fem ja per deixar recuperar el genoll al Focuman!!!

ÀNIMS GERARD!!! que això només és que t'estàs fent gran, tiu!!!

dijous, 11 de desembre del 2008

Un nou equip andorrà de'n Mauri

Res a veure amb el projecte engegat el 1993 amb el nom de Festina Lotus i amb ciclistes de renom, entre els quals Sean Kelly, Pascal Lino, Thierry Marie o Richard Virenque, aquesta nova iniciativa és una aposta més modesta a nivell esportiu, però arriscada econòmicament. La reunió del 16 d’octubre entre el ministre de Turime, Juli Minoves, i l’excorredor professional Melcior Mauri acom­panyat del director esportiu, Domènec Carbonell, va donar els seus fruits. Segons ha pogut saber el Diari d’Andorra, l’em­­presa de gestió d’equips esportius, ECP Continental Pro va vo­ler engrescar el Govern amb un projecte d’un equip ciclista continental professional andorrà. La iniciativa de Mauri comptava amb un pressupost de 450.000 eu­ros i el calendari l’integraven 67 dies de competició d’àmbit inter­nacional. “El Govern no va voler apostar amb aquestes xifres tan elevades i vam decidir mostrar un altre projecte més modest, amb ciclistes que competeixin a la part més light del professionalisme”, va reconèixer Mauri.L’altra iniciativa sí que va agradar al Govern. Un equip format per 12 ciclistes, tres veterans i nou joves amb futur prometedor. Els ciclistes tindran llicència andorrana i formaran part de l’Sprint Club Andorra. El nom de l’equip serà ECP Continental Pro i depenent de l’aportació del Govern s’hi inclourà el nom d’An-dor­­ra. “Hem decidit tirar endavant l’equip i en principi as­­­sumirem el cost com a empresa, tot i així, estem negociant amb una empresa del Principat”, va dir Mauri. El nou equip tindrà un pressupost de 300.000 euros i Melcior Mauri com a director tècnic de l’estructura, el director esportiu, Domènec Carbonell, que era la mà dreta de Mauri en el projecte ciclista que es va portar a terme a l’FC Barcelona –va acabar morint als tres anys de vida– i junts es van unir amb Joan Zurita, un constructor gironí. “Som una plataforma que aspira a convertir-se en una promoció sòlida del ciclisme català, tot i que no tanquem les portes a ciclistes d’altres llocs. El nostre objectiu és aconseguir formar un equip professional amb la intenció de tancar el cicle formatiu dels nostres millors ciclistes”, va manifestar Carbonell.El precalendari està format i com a prova més important hi ha la Vuelta d’Andalusia, tot i així, l’equip es planteja fer alguna incursió cap a Itàlia, França i Portugal. “Potser fem el calendari a tot Europa i curses de la Copa del Món sub-23, és a dir, Liège-Bastogne-Liège o París-Tours”, va comentar el director esportiu. A manca de només la signatura, el 12 de desembre es presentarà tota la documentació a la Federació Andorrana de Ciclisme i el debut oficial es farà el 10 de febrer a la Challenge de Mallorca.
El primer intent va fracassarMelcior Mauri ho va provar per primera vegada amb la creació d’un equip ciclista al Futbol Club Barcelona, però en tres anys va desaparèixer per motius econòmics. Un cop creat es van plantejar arribar a ser un equip professional i fins i tot participar en el Tour de França. Tres anys i l’equip ciclista es va clausurar sota la direcció de Mauri i que competia en categories amateur. Ciclistes com Sergi Escobar i Raúl García de Mateos tornaran a repetir experiència, però a Andorra.


*****

Mauri: "Els andorrans no tenen el lloc assegurat, però s'ha de veure"
• Carbonell, director de l'ECP Continental Pro, és avui a la FAC per enviar la documentació a l'UCI
EL PERIÒDICESCALDES-ENGORDANY
Avui s'oficialitza a Andorra el nou equip professional ECP Continental Pro amb la presència del seu director esportiu, Domènec Carbonell, que serà a la seu de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) per fer el pagament de la taxa federativa de 6.000 euros, complimentar tota la documentació i enviar-la via fax icorreu electrònic a la Unió Ciclista Internacional (UCI), la qual en el termini d'entre deu i 15 dies hauria de donar el vistiplau. Mentre, el director tècnic, Melcior Mauri, va manifestar a aquest rotatiu que la presència de dos ciclistes del Principat a la seva estructura --Miquel Afonso i David Albós-- és una incògnita: "Els andorrans no tenen el lloc assegurat, però s'ha de veure", va dir ahir. "Tot depèn de les seves condicions de ciclistes i en quines categories hagin corregut", va afegir-hi.El que sembla és que el salt de córrer en sènior, tal com han fet Afonso i Albós, a fer-ho en professionals --la categoria professional es divideix en equips Pro Tour i Continentals, i l'ECP és d'aquesta última, en proves que no són de primera línia--, sense passar per la categoria elit, sembla una bogeria, i en tot cas, és clar, depèn del nivell dels ciclistes, tal com va dir Mauri. Això és el que pensa la FAC a través del seu president, Emili Pérez: "No podem enganyar-nos ni enganyar els nostres corredors. Si corren amb ells, tenen el risc de patir moltíssim, haurien de tenir un any de transició després d'aquest any en què han competit en sènior i fer-ho ara en elit abans de professionals, tot i que ja han fet alguna cursa elit". "Tampoc no seria mala idea que comptessin amb ells, i a mitja temporada fossin cedits a altres equips d'elit", va dir.De fet, tant Afonso com Albós negocien amb diferents conjunts catalans d'elit per córrer a aquesta categoria, després que la temporada passada s'estrenessin en competició en sèniors. De moment, la idea de poder ser a l'ECP Continental Pro ha caigut com una bomba d'il.lusió, però una cosa és voler i l'altra, poder. Així, se'ls farà una prova, tot i que Carbonell, com a director esportiu, va manifestar el seu interès perquè siguin "en alguna cursa en què els podem necessitar". Al mateix temps, Carbonell va assegurar que el seu equip té marge: "La nostra estructura dóna per poder córrer en professionals, en sub-23 --aquí els andorrans no entrarien per superar aquesta edat-- i fins i tot en elit".Però pot haver-hi un conflicte. I és que l'ECP Continental Pro pot voler utilitzar els dos corredors per fer alguna de les curses professionals del seu calendari --Ruta del Sol, València, Challenge de Mallorca...--, i aquí Afonso i Albós poden tenir com a feina desgastar-se tant que vagi en contra dels seus interessos com a ciclistes en formació. "Nosaltres no els hem dit mai que és condició sine qua non que tinguin andorrans, pensem que és una bona idea que hi siguin, però si els volen tenir per tenir-los és millor que es busquin alternatives i anar a un equip elit per tornar amb garanties de fer un bon paper", va concloure Pérez.

dimarts, 9 de desembre del 2008

El retorn del fill pròdig...

Òaita'l que eixurit enmig del Palau Reial de Bangkok:

BARÇA-MADRID


El perque n'hi hem de fer uns quants al Madrid (entre moltes altres coses...):

divendres, 5 de desembre del 2008

IBAN MAYO

Un altra fiera...

BELOKI

Un dels pitjors moments ciclistes que recordo...

L'ASTANA JA RODA A TENERIFE


I a l'Aimar Zubeldia, encara no li ha arrivat la roba: que truquin a la Claudina de Tactic:

dimecres, 3 de desembre del 2008

La Cantera Ratpenat a Perpinyà

Les "pezqueñines" ja van poder estrenar també el seu maillot oficial a Perpinyà...

Encara que només va ser per la foto per la fred que feia...



Paris-Roubaix, l'infern del Nord

La carrera del pavé.



En Flecha l'any 2007 hi va quedar 2on.

L'any que ve es correrà el 12.04.09, aquí alguns vídeos:

dimarts, 2 de desembre del 2008

Lance Armstrong comença a Tenerife...

...a veure com acabarà la temporada...

l'he pescat on penja ell mateix les fotos, jua, jua, jua!!!

http://twitpic.com/photos/lancearmstrong

dilluns, 1 de desembre del 2008