.

dimecres, 23 de setembre del 2009

Aquest cop li ha tocat al XAVIER NOVELL

Quant sents que algun ciclista anònim és la víctima en alguna carretera se't fa el cor molt petit perque dins teu tots sabem les vegades que aquell retrovisor ens ha fregat la ma, o el cotxe que ens ha avançat dintre una corva cega... és el risc al que malauradament estem exposats cada vegada que sortim...
Quant a qui l'hi ha tocat és algú amb cara i nom com al Xavier, nascut també al peu del Montseny, a qui has vist crèixer carrer per carrer, i a qui has retrobat anys més tard compartint afició a través del seu blog se't remouen moltes coses més.
La memòria del Xavier i de les dues precioses filles que deixa està molt per sobre de tornar a recordar una vegada més l'inconsciencia i el poc respecte que té la gent al volant.
Em quedo amb la seva energia "trinxant-se la patata" i un seu comentari a la Mariona "des del cel totes les carreteres es veuen planes..."
(EUROPA PRESS)
Un ciclista de 34 anys va morir ahir en un accident de trànsit en què es van veure implicades dues furgonetes a la C-35, a l’altura de Llinars del Vallès.Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra, l’accident va passar cap a les 18.15 hores d’ahir i el ciclista, Xavier N.A., veí de Sant Celoni, va ser evacuat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va morir. Els dos conductors de les furgonetes van resultar-ne il·lesos.En la col·lisió van intervenir-hi cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de la Policia Local de Llinars del Vallès, serveis sanitaris i bombers.